Política de privacitat

FORMULARI DE CONTACTE

D’acord amb el que estableix la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, Qualificada de Protecció de Dades Personals (LQPD) i el Decret 391/2022, del 28-09-2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Contacte” seran tractades pel Responsable del Tractament, les dades del qual són:

 

Responsable del tractament: ABAST GLOBAL, S.L.

  • NRT: L-714444-T
  • Adreça: Passeig Arnaldeta de Caboet, 11, 2n pis, porta 1, (AD700) Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.
  • Telèfon: (+376) 737 837
  • Correu electrònic: [email protected]

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U.

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud i/o consultes de l’usuari. Si és necessari contactar-lo ho farem per correu electrònic o telèfon. El tractament d’aquestes dades es basa en el consentiment de l’usuari.

Les seves dades no es cediran a tercers excepte en els casos que hi hagi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos. Se l’informa especialment que ABAST GLOBAL no pren decisions automatitzades sobre aquest tipus de dades.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d’aquestes en la forma i amb les limitacions previstes per la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les dades, adreçant-se al Responsable del Tractament a través del correu electrònic [email protected]; o al Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic: [email protected], o a través de correu ordinari.

Es recorda el dret de l’usuari a presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA) en cas que consideri que s’ha vulnerat algun dels seus drets sota les disposicions legals vigents.

Escríbanos

Más guías: